Choď na obsah Choď na menu
 


Sústredenie KAC 2011

21. 3. 2011

V malebnej dedinke Radava (citát z prospektu) v penzióne Iveta sa tohto roku sústredili mladé nádeje aj starí harcovníci KACu, aby jednak zhodnotili uplynulú sezónu a poriadne zapili žiaľ za ňou (a bola úspešná, bolo čo zapíjať) a zároveň nabrali trošku kondičky a techniky do tej nastávajúcej.

Myslím, že oboje sme zvládli na výbornú. Vhod nám padli aj prípravné zápasy v Nitre, aj záverečný turnaj generácií, kde sa nehľadelo na kamarátov a bojovalo sa na ostrie noža (mňa ako rozhodcu Laco B. skoro zbil .... - v júni má narodky, kúpime mu okuliare .....).

Chcel by som ešte vyzdvihnúť jeden okamih, ktorý bude asi nadlho rezonovať v našich mysliach a žalúdkoch - makové rezance ako uvítacia večera (ja osobne som si myslel, že sa aj napriek lejaku otočím a šoférujem 4 hodiny nazad domov ...). Ale hrdinsky sme to všetci (až na Laca G.) zvládli a potom už bolo dobre.... Toľko mäsa sme v pôstnom období ešte nejedli .... :-)

Záverom ešte poďakujem, dúfam, že v mene všetkých, Lacovi Bertkovi, ktorý to celé, ako už je v KACi zvykom, spáchal a znovu rozdúchal KACovskú vatru nadšencov nohejbalu.

Jaro Š.