Choď na obsah Choď na menu
 


Chlapci zabrali

5. 10. 2011

 

   Po výbornom výsledku na MSR v dvojiciach dokázali naši žiaci, že zaslúžene patria medzi slovenskú špičku. Po výbornom výkone zdolali v ligovom zápase doteraz neporazenú Revúcu 4:2. Vynikajúci výkon podali všetci hráči základu - Samo Biroš, Martin Múdry, Jakub Adandedjan a Roman Križan. Najväčší podiel na víťazstve má kapitán Samo Biroš, ktorý vybojoval štyri víťazstvá zo štyroch zápasov. Týmto výsledkom si žiaci udržali šancu na celkovo druhé miesto v lige.
Štvrtok 13.10. sa žiaci predstavia v posledných ligových kolách v Trebišove. Ak uspejú v obidvoch zápasoch obsadia v lige konečné druhé miesto.
   Konečné druhé miesto si pred posledným dvojkolom zabezpečili aj dorastenci, keď v súboji o prvé miesto dlho bojovali s doteraz neporazeným družstvom z Trebišova. Prvé miesto nám mohla priniesť len výhra 4:1, 4:1 (alebo lepšie) s lepším skóre ako v Trebišove. Nakoniec aj keď od prvého víťazstva 4:0 v prvom zápase nás delila jediná lopta, sme po nepremenenom mečbale vyhrali 4:2. V druhom zápase sme prehrali 1:4. Aj napriek prehre v druhom zápase chlapci ukázali, že vedia zabojovať a predviedli vynikajúci výkon. Vo výbornej forme sa ukázal Samo Bertko, ktorý aj napriek zákazu štartu lekárom hral a predviedol svoj najlepší doterajší výkon.

Výzva hráčom!

  Ak žiaci v štvrtok a dorastenci v sobotu vyhrajú svoje posledné zápasy, zorganizuje VV pre všetkých chlapcov sústredenie v Tatrách spojené s aktívnou účasťou na jazdách motokárami vo Svite.
Za doterajšie výsledky všetkým chlapcom ďakujeme a držíme palce v posledných zápasoch.
 
VV a tréner